Contact / Inschrijven proefles

Voel je vrij om ons een berichtje te sturen - We helpen je graag verder!

 
 
Ik wil een mail ontvangen voor het bekend maken van de proefles
Ik wil graag informatie ontvangen over de lessen
 
 
 

Reviews

HIGHLY RECOMMENDED


“Zouk Heroes understand what social dancing is all about. They create a welcoming atmosphere where everybody feels comfortable to dance, experiment, ask questions, joke, or all 4 at once; where people of different backgrounds and with different dance experience enjoy dancing together; where regardless of skill level, nobody feels left behind nor bored, and everyone makes quick progress. Highly recommended!


E. de Vries


TOP DOCENTEN


Persoonlijke aandacht, het creëren van een groepsgevoel en focus op techniek. Wil je kennismaken met zouk en deze geweldige dans leren. This is the way! Helemaal met het top duo Carlos en Amber. Kan me geen betere dansleraren voorstellen!


F. Binda - Nachtegaal


VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK


Zouk Heroes heeft een hele chille vibe. Ik vind Carlos en Amber echt super betrokken bij ons als cursisten. Ik dans als man als een volger en dat was voor Carlos en Amber totaal geen probleem. Ik werd met open armen ontvangen en ze brachten het op zo’n manier naar de andere cursisten dat niemand er problemen mee heeft. Als je Zouk wilt leren dansen is Zouk Heroes de place to be!


A. Jethoe

PRIVÉLES AAN TE RADEN


Het zijn hartstikke leuke docent met oog voor detail. Je leert niet alleen de technieken maar ook waarom ze zijn zoals ze zijn. Hun privelessen zijn ook echt ontzettend aan te raden! Ik heb al wat ervaring en heb sindsdien heel wat verbeteringen meegemaakt in mijn dansen


J. Odum


AANDACHT & PLEZIER CENTRAAL


Ik kan iedereen die zouk wil leren dansen aanraden les te nemen bij zouk heroes. Of je nu al ervaring hebt met dansen of niet. De kracht van zouk heroes zit in de aandacht voor iedereen in de groep en de groep als geheel. Je leert echt dansen waarbij plezier in het dansen centraal staat. Doordat je je gelijk op je gemak voelt, voelt iedere les als een feestje! In de lessen staan plezier en veiligheid voorop, waardoor je geen blessures oploopt en lang kan genieten van deze prachtige dans.


H. Sun

HEEL BETROKKEN


Carlos & Amber van Zouk Heroes geven me alle tools om als danser te groeien, waarbij ik volledig in mijn waarde gelaten word. Ik merk dat zij als professionele dansers en leraren heel betrokken zijn bij mij als persoon en bij de groep. Iedereen is welkom. De lessen en activiteiten worden gecombineerd met een hoop gezelligheid en humor, super!


E. de Jong