Wie zijn wij?

DOCENTEN

AMBER


Superpower: Flow

Amber is de danspartner van Carlos en geeft samen met Carlos lessen en workshops op allerlei locaties en evenementen. Amber heeft veel liefde voor de zorgwereld en neemt dit mee tijdens de lessen waardoor ze altijd oog voor de cursisten heeft. Daarbij is ze heel goed op Carlos ingespeelt waardoor zij samen zorgen voor een fijne en leuke sfeer tijdens de lessen en workshops.

CARLOS


Superpower: Smooth

Carlos is de eigenaar van Zouk Heroes en is in 2011 vanuit de latin wereld de Zouk ingerold, waar hij inmiddels niet meer is weg te slaan. Dansen is één van zijn grootste passies. Carlos geeft altijd professioneel les met een glimlach, en neemt zijn visie "Vanuit het hart" mee in elke rol die hij vervult. En combineert dit met een hoop lol en sound effects voor de klas.

SALSA PRISIRI


Zouk Heroes en Salsa Prisiri hebben hun krachten gebundeld #PrisiriHeroes. Samen vervullen wij ieders passie en door samen te werken zorgen we voor meer mogelijkheden, respect en plezier van de verschillende dansstijlen. Door deze samenwerking staan er heel wat ideeën op de planning die tot werkelijkheid gevormd gaan worden #tobecontinued. Salsa Prisiri is van Izaak Koopman, die met liefde voor de dans, veel mensen gelukkig maakt door les te geven.

IN SAMENWERKING MET

Grand café Overbosch


Grand café Overbosch is in de zomer van 2019 omgetoverd tot een warm café waar iedereen welkom is. Het is gevestigd in Zwembad Overbosch, hierdoor is het publiek zeer divers. Sinds november 2019 organiseren Zouk Heroes en Salsa Prisiri de Prisiri Heroes mixparty @ Overbosch. De mixparty komt maandelijks terug op de eerste vrijdag van de maand en is van 20.30 - 01.30. Kom zelf de heerlijke sfeer proeven tijdens de Zouk & Salsa mixparty.

DJ Merian


Merian is een van de weinige echte old-school DJ. DJ Merian draait een avond vol heerlijke muziek door middel van cd's! Merian kent alle muziekstijlen als haar eigen, weet een perfecte balans te vinden op alle soorten Latin feesten (van 100% zouk tot een latin mix feest) en zet een heerlijke sfeer neer. Merian is de vaste DJ van Totally Zouk en mogen wij haar voor ons maandelijks zouk & salsa feest 'lenen'. Nog een samenwerking waar wij trots op zijn!

DJ EDZ


Ed is een ras echte Zouk DJ. Door heel Nederland draait hij op Zouk feesten en verzorgt een zaal vol met de fijnste Zouk tunes waarbij hij zich aanpast aan het publiek. Naast het DJ zijn staat Ed voor het behouden en verbreden van de Zoukwerled. Samen met Ed kijken we naar de behoeften van Zouk'ers en willen de Zoukwereld meer levend maken in onze regio. Daarnaast ondersteund Ed Zouk Heroes tijdens workshops met muziek.

IRENE VAN ZEELAND


Irene is een "Travelling (contemporary) dance teacher and choreographer" en woont in Parijs. Twee dagen in de week verblijft zij in Nederland en is zij werkzaam bij Holland Dance Festival. Samen met Irene kijken we naar mogelijkheden en denken we vooral out of the box. Door onze passies te koppelen en gebruik te maken van onze verschillende woonplekken zijn we altijd bezig met het ontwikkelen van ons zelf en de mogelijkheden in onze dans.

Binckhorstlaan 135     |     2516 BA Den Haag     |     06 - 3874 7721     |     info@zoukheroes.nl     |     BTW-ID NL002188836B85