Wie wij zijn

Docenten

Carlos Maduro

Superpower: Smooth

Carlos is de eigenaar van Zouk Heroes en is in 2011 vanuit de latin wereld de Zouk ingerold, waar hij inmiddels niet meer is weg te slaan. Dansen is één van zijn grootste passies. Carlos geeft altijd professioneel les met een glimlach, en neemt zijn visie "Vanuit het hart" mee in elke rol die hij vervult. En combineert dit met een hoop lol en sound effects voor de klas.

Amber de Bruin

Superpower: Flow

Amber is de danspartner van Carlos en geeft samen met Carlos lessen en workshops op allerlei locaties en evenementen. Amber heeft veel liefde voor de zorgwereld en neemt dit mee tijdens de lessen waardoor ze altijd oog voor de cursisten heeft. Daarbij is ze heel goed op Carlos ingespeelt waardoor zij samen zorgen voor een fijne en leuke sfeer tijdens de lessen en workshops.

In samenwerking met

Salsa Prisiri

Zouk Heroes en Salsa Prisiri hebben hun krachten gebundeld tot #PrisiriHeroes. Beide dansscholen delen de liefde voor dans. Door samen te werken zorgen we voor meer mogelijkheden, respect en plezier van de verschillende soorten dansstijlen.


Salsa Prisiri is van Izaak Koopman. Hij geeft les met de quote: 'Leer dansen bij Salsa Prisiri, voor jong & oud, met of zonder wielen!'

Grand Café Overbosch

Grand café Overbosch is in de zomer van 2019 omgetoverd tot een warm café waar iedereen welkom is. Het is gevestigd in Zwembad Overbosch, hierdoor is het publiek zeer divers.


Sinds november 2019 vindt er elke eerste vrijdag van de maand de Prisiri Heroes mix-party plaats. Dit is een Zouk & Salsa mix feest georganiseerd door Zouk Heroes en Salsa Prisiri. Kom zelf de heerlijke sfeer ervaren tijdens de Zouk & Salsa mixparty!

DJ Merian

Merian is een echte hippe old-school DJ. Merian draait een avond vol heerlijke muziek door middel van cd's! Zij kent alle muziekstijlen als haar eigen en weet een perfecte balans te vinden op alle soorten Latin feesten (van 100% zouk tot een latin mix feest) daarbij zet ze een heerlijke sfeer neer.


Merian is de vaste DJ van Totally Zouk en wij mogen mogen haar iedere maand 'lenen' voor ons zouk & salsa feest. Nog een samenwerking waar wij trots op zijn!