Team

Docent Carlos


Superpower: Smooth

Carlos is de eigenaar van Zouk Heroes en is in 2011 vanuit de latin wereld de Zouk ingerold, waar hij inmiddels niet meer is weg te slaan. Dansen is één van zijn grootste passies. Carlos geeft altijd professioneel les met een glimlach, en neemt zijn visie "Vanuit het hart" mee in elke rol die hij vervult. En combineert dit met een hoop lol en sound effects voor de klas.

Docente Amber


Superpower: Flow

Amber is de danspartner van Carlos en geeft samen met Carlos lessen en workshops op allerlei locaties en evenementen. Zij heeft altijd oog voor de cursisten, de sfeer, en maakt er samen met Carlos een gezellige tijd van. Amber weet heel goed in te spelen op Carlos en wat de groep vraagt en geeft hiermee een dynamische ervaring met een knipoog.

Assistent Etwan


Superpower: Unpredictable

Etwan is 6 jaar geleden de Zouk wereld ingerold en heeft in die tijd een sterke eigen stijl ontwikkeld. Hij denkt en danst Out of the Box waardoor hij de dame altijd weet te verassen. Etwan is superanalystisch en geeft bij het assisteren van lessen precies de juiste feedback om een cursist te laten groeien.

Support Irene

 

Superpower: Passionate

Irene is een all round danseres en danst sinds 3 jaar ook Zouk. Zij is supergedreven en wil altijd gaan voor meer. Haar dansstijl kenmerkt zich door enthousiasme en vrolijkheid. Haar streven in de danslessen is de cursisten op een respectvolle manier naar een hoger niveau te brengen. Irene is op dit moment werkzaam in Parijs waarbij ze haar Zoukskills daar voortzet.

Support Anouk


Anouk is super enthousiast en heel leergierig. Tijdens lessen en feesten weet zij met haar gedrevenheid en blijheid altijd andere mensen enthousiast te maken. 

DJ Jerry


Jerry is een respectvolle danser waarmee je altijd lol kunt maken, zowel tijdens het dansen als daarbuiten. Daarnaast is Jerry één van de vaste DJ's die zowel tijdens lessen en feesten zorgt voor een gezellige sfeer met zijn zieke beats. Hiermee heeft hij inmiddels ook Kroatië veroverd.

DJ EdZ


Ed danst sinds kinds af aan en is sinds ruim vier jaar ook actief in de Zoukwereld. Naast het dansen en assisteren heeft hij ook de docententraining gevolgd en groeit hierin verder. Behalve dat hij Zouk danst is hij ook een van de Zouk DJ's van binnen- en buitenland en organisator. Hij is vrijwel altijd aanwezig en werkt met rust en connectie waardoor het dansen als ultiem prettig wordt ervaren.


Binckhorstlaan 135       |        2516 BA Den Haag        |        06 - 3874 7721       |       info@zoukheroes.nl        |        KvK : 68402457        |